Manzara webshop bemutatása

by - október 20, 2018

Sziasztok! Ma egy újfajta bejegyzéstípussal érkeztem, ami remélem elnyeri majd a tetszéseteket. Egészen pontosan egy webshop bemutatásáról lenne szó, mivel lehetőségem nyílt rendelni a Manzara weboldaláról (tehát itt is jelezném, hogy szponzorált tartalomról van szó). Tehát a héten ezért nem lesz outfit fotósorozatos bejegyzés, illetve majd ha lesz is, még egy darabig nyáriasabb összeállításokat láthattok majd, mivel próbálom kihasználni a jó időt mielőtt beköszöntene a télikabát szezon.

Egyébként ha már itt tartunk gondoltam a következő bejegyzésben összegyűjtöm nektek a kedvenc kötött pulcsijaimat, és mivel tavaly elég nagy sikert aratott az a bejegyzésem, ahol néhány télikabát került bemutatásra a fast fashionök polcairól, gondoltam megkérdezem, hogy idén is szeretnétek-e hasonlót, ha igen akkor írjátok meg kommentben, és ha esetleg nem láttátok a tavalyi bejegyzést, akkor kattintsatok ide, hogy meg tudjátok nézni mire is gondolok pontosan.
Most pedig térjünk is rá a Manzarára. A Webshop főleg női ruhákat, cipőket, kiegészítőket, fürdőruhákat és fehérneműket forgalmaz, de férfiaknak és moletteknek szóló kollekció is található az oldalon. A szállítás 14 990 Ft alatt 990 Ft, felette pedig ingyenes, illetve októberben ingyen kihozzák a rendelt termékeket. Csere és visszavásárlási lehetőséget kínálnak a vásárlást követő 14 napon belül és a szállítás is kifejezetten gyors, 2-3 munkanap alatt megérkezik a termék.
A képen látható mini táskát és nyakláncot rendeltem, és három munkanapon belül kézhez is kaptam a kiegészítőket, szóval az mindenképpen jó, hogy nem kell heteket várni a termékekre. Ami viszont már kissé problémásabb, hogy szállítás során (legalábbis gondolom, hogy akkor) a táska eléggé összenyomódott, és bár azóta azért sokat javult a helyzet, az egészen biztos, hogy sosem fog visszaállni az eredeti állapotába. Mindemellett a fém része sem a legjobb minőségű, kisebb elszíneződések már most látszanak rajta, és maga az anyag sem tűnik valami masszívnak.

A nyakláncnak is eléggé olcsó bizsu hatása van, a legalsó nyílhegy nincs mindkét oldalon kidolgozva, a láncszemeknél van egy-egy plusz ráhagyás ahogy a kapocshoz illeszkedik, illetve nem is pontosan azt a nyakláncot kaptam, ami a képen volt látható (bár tény hogy nagyon-nagyon hasonlít rá). 

Mindezzel egyébként nem is lenne semmi gond, ha jóval alacsonyabb áron értékesítenék a termékeket, mivel, a nyakláncot egy picivel több mint 4000-ért, a táskát pedig 9190 Ft-ért árulják.

You May Also Like

0 megjegyzés